To pred začetkom šolskega leta izpostavlja Pahor

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Predsednik pred jutrišnjim začetkom novega šolskega leta nagovoril šolarje.
Oglej si celoten članek

Kot je spomnil predsednik republike Borut Pahor, letošnja poslanica ni čisto običajna, saj tudi razmere zaradi še vedno prisotnega novega koronavirusa niso običajne.

"Virusa nismo uspeli omejiti do te mere, da bi z njim lahko normalno živeli, še vedno so potrebni posebni ukrepi. Sem pa iskreno zelo vesel, da kljub temu odpiramo šolska vrata in bo pouk potekal v učilnicah," je navedel v poslanici, ki so jo objavili na družbenih omrežjih. Ob tem je dodal, da je cilj, da bo pouk v šolah varno potekal celo šolsko leto, "cilj strateškega pomena".

Zahvalil se je vsem, staršem, učiteljem in mladim, ki k temu tako vestno pripomorejo.

 

Šolarje pa je še posebej prosil, naj pazijo nase in drug na drugega. "Za velike radovednosti in majhne porednosti pa se boste že znašli, kajne?," je pripomnil predsednik, pokazal narisanega velikega smeška in vsem zaželel srečno.

Slovenija Poklukar: V jeseni cepivo tudi za mlajše otroke

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:59 31. Avgust 2021.

    DEj Pahorček, tole poslanico si ti lahko kar nekam zatakneš. Rajši skenslaj Janeza iz položaja na katerega si ga postavil, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.