To se bo zgodilo s katro po tem, ko je prispela na Koroško

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Pahorjeva katra nadaljuje dobrodelno pot.
Oglej si celoten članek

Bratje Fratar, ki so na dobrodelni dražbi kupili katrco nekdanjega predsednika Boruta Pahorja in zanjo plačali 60 tisoč evrov, so se odločili, da vozila ne bodo obdržali, ampak bo katrca nadaljevala dobrodelno misijo.

Pahor je zajeten izkupiček za svoje legendarno vozilo Renault 4 GTL doniral društvu Junaki 3. nadstropja in Inštitutu Zlata pentljica.

Aleksander Fratar, ki želi še pomagati otrokom z rakom, je ob prevzemu vozila napovedal, da bo katra marca ponovno na javni dražbi. Zbirali bodo sredstva do določene višine, pri čemer bodo polovico namenili slovenjgraški bolnišnici, polovico pa Junakom 3. nadstropja. Izžrebali bodo tudi nagrajenca, ki se bo s katro lahko peljal. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:50 2. Marec 2023.

    Dajte že nehat tega luzerja vlačiti po medijih.

  • 10:22 2. Marec 2023.

    A to je zdej novi borut brez prostate, lazji za 3kg?

  • 10:21 2. Marec 2023.

    Hahaha, noben noce tega klumpa...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.