Slovenija
64552 ogledov

Pahor objavil, koliko je iztržil za katrco: Znesek zadnji trenutek v višave

Borut Pahor in katra Žurnal24
Celoten izkupiček od prodaje bo Pahor namenil otrokom, ki se borijo z rakom, in sicer Inštitutu Zlata Pentljica ter Društvu junaki 3. nadstropja.

Končala se je dobrodelna dražba za katrco nekdanjega predsednika republike Boruta Pahorja, za katero je na koncu iztržil okroglih 60 tisoč evrov. Kupec je družina Fratar iz Dravograda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Pahor je prodajo svojega Renaulta 4 GTL letnik 1991 napovedal konec januarja, med dražbo pa je prišlo do manjših zapletov, saj je cena že dosegla neverjetnih 60 tisočakov, nato pa si je kupec premislil.

Celoten izkupiček od prodaje bo Pahor namenil otrokom, ki se borijo z rakom, in sicer Inštitutu Zlata Pentljica ter Društvu junaki 3. nadstropja.

O njegovi slavni katrci in drugih zadevah smo prejšnji konec tedna s Pahorjem govorili v intervjuju. Nekdanji predsednik nam je med drugim priznal, da je s katrco nekoč že bežal pred varnostniki.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 13
  • Plavi-mil 08:31 16.februar 2023.

    Čestitke G. bivši predsednik, vi ste mož beseda, ne pa narcisoidni ptič, kateri samo obljublja, ne da pa nič, še enkrat hvala in čestitke.

  • radovednica 08:17 16.februar 2023.

    Tale "katra" je videti že iz osončja, da je pretežno 20 let stala v garaži. Pahor se je z njo vozil samo takrat v teh dvajsetih letih, ko se je pripeljal "za public"pred kamere, da jo bodo vsi videli na ...prikaži več TV in spet vsi in vse "mokre", kako dobrotniški je tale gospodek, "ma kj mona". On svojega avta ni rabil 20 let. Sicer pa je to artikel za nore zbiratelje, ki imajo preveč denarja. Že v časih, ko so bile te "gajbe" nove, niso bile vredne nič. Najbolj trapast avto kar pomnim, v vsej zgodovini.

  • Avatar Antikrist3
    Antikrist3 21:26 15.februar 2023.

    "Dobrodelne" organizacije si od donacij vzamejo 25% administrativnih stroškov in če je Pahor za avto iztržil 60.000 €, si bo za administrativne stroške v žep spravil 15.000 €. Za tak denar se pa že splača prodati staro kripo, hehehe.