Slovenija
70439 ogledov

Velika sprememba glede cene za Pahorjevo katrco. Navzdol.

borut pahor Instagram
Skoraj vsa Slovenija spremlja dražbo za Renault 4 našega nekdanjega predsednika. Pri ceni je prišlo do velike spremembe.

Katra za dober namen je doživela zasuk; potem ko je še včeraj najvišja ponudba veljala neverjetnih 60 tisočakov, se je danes ta znižala na 51.234,56 evrov. Borut Pahor je ob tem na svojem Instagram profilu zapisal, da je dnašnja cena sicer nižja, vendar da to še vedno pomeni svetovni rekord za prodajo Renault 4. 

"To je še vedno izjemno visok prispevek za otroke, ki se borijo z rakom. Cena se je znižala, ker je v finalu akcije prišlo nekaterih umikov oz. odstopov. Zato bi se na tem mestu toliko bolj iskreno in od srca zahvalil gospodu Zdravku Poljaševiću, ki mi je danes nedvoumno potrdil pripravljenost za nakup avtomobila po tej visoki ceni," je pripisal nekdanji slovenski predsednik. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

S Pahorjem smo se na Žurnalu24.si pogovarjali medtem ko je padel svetovni rekord za najdražjo katro v zgodovini. Rad je spregovoril o ozadju dražbe z namenom dobrodelnosti, pojasnil podrobnosti o avtu, tudi zakaj je z njo bežal pred varnostniki. 

Razgovoril se je o ostalih svojih avtih, ki jih je imel v lasti, še posebej fičotu, ki so mu ga razbili neznanci. Odgovoril je, katere predele Slovenije najraje obišče in s katerimi ovinki je imel kot funkcionar največ težav. Nekdanji predsednik in politik namerava do konca vozniške kariere imeti le še en avto. Za Žurnal24 je povedal, kakšnega. 

Renault 4 Boruta Pahorja Intervju Avto Pahor odkrito o katri rekorderki, s katero je bežal pred varnostniki borut pahor Magazin Pahorjeva katrca podrla svetovni rekord

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 17
  • Avatar Leon
    Leon 14:27 13.februar 2023.

    Pahorjeva katrca je pase ! Sedaj je oznanil ,da gre na operacijo ! Boruta Pahorja čaka operacija "Na operacijo odhajam prihodnji teden," je za Radio Slovenija napovedal bivši predsednik republike, ki bo operiran na prostati.

  • Naklonsky 10:57 13.februar 2023.

    Vsekakor lepa gesta od bivšega predsednika. Tudi to bo lepo v dobrodelne namene.

  • Avatar Leon
    Leon 10:01 13.februar 2023.

    Dokaz več ,da gre za samo promocijo Boruta Pahorja . Bolnik ostaja na prostosti .