Magazin > VIP
17120 ogledov

To je naravnost neverjetno! Cena za Pahorjevo katrco spet občutno višja!

borut pahor Instagram
Nekdanji predsednik države Borut Pahor je v torek sporočil, da je njegova katrca podrla rekord. Ponujeni znesek se je včeraj spet zvišal!

"Danes je za vse nas kulturni praznik. Čestitke. Za otroke, ki se borijo z rakom, pa zaradi vaše dobrote praznik upanja. Hvala. Mali junaki, vi pa samo gas in naprej," je naš nekdanji predsednik Borut Pahor zapisal na Instagramu in sporočil, da je cena za njegovo katrco narasla na 60 tisočakov.

V torek pa je padel celo rekord, ko je ponujeni znesek znašal dobrih 57 tisoč evrov. "Danes je padel svetovni rekord. Katra za dober namen bo postala najdražje prodan Renault 4 v zgodovini. Doslej je bila najvišja prodajna cena 50.600 evrov," je zapisal, sklicujoč se na podatek, ki so ga navajali v 24ur. 

Dražbe bo konec čez šest dni, ves denar pa bo namenjen Inštitutu Zlata pentljica, ki združuje otroke, ki so zboleli za rakom.

 

Komentarjev 9
  • Kmodri 16:58 09.februar 2023.

    Narcis in narodni izdajalec spada pod rubriko Črna kronika!

  • Bedarija 13:51 09.februar 2023.

    Sicer svaka čast za to gesto, ampak realno kaj dosti Pahor z njo ni zgubil razen simbolike, sja je vredna lih 1000€ ali pa še to ne. Veliko bo pa z denarjem pridobil ta inštitut oz otroci. Če bi Pirc ...prikaži več Musarjeva prodala vsaj eno sliko iz njene načrgoljene hiše, ko sem 1x videl posnetek, ko os jo prišli posnet, potem bi mogoče tudi lažje dihala...

  • Plavi-mil 08:42 09.februar 2023.

    Ali pa pregovora; NOBEDEN VAM NE MORE DATI VEČ, KOT VAM LAHKO MI OBLJUBIMO.