Novi podatki o okužbah pri nas

Foto: Epa Koronavirus v Franciji
Včeraj smo v Sloveniji opravili 1212 testov in odkrili šest novih okužb.
Oglej si celoten članek

Šest novih okužb sicer ni malo, a je po 13 okuženih v ponedeljek določeno olajšanje. V torek je bilo odkritih sedem novih okužb.

Po podatkih covid-19 sledilnika sta bili dne novi okužbi potrjeni v občini Škofja Loka, po ena pa v Ljubljani, Kopru, Preboldu in Kungoti.

Hospitaliziranih je sedem bolnikov, od tega dva na intenzivni negi. Včeraj za covidom-19 ni umrl nihče.

V zadnjih 14 dneh je bilo v Sloveniji potrjenih 59 novih okužb, kazalnik aktivnih okužb na sto tisoč prebivalcev je tako 2,8. NIJZ je mejo za varno državo postavil pri 10. 

Foto: Vlada RS Nove okužbe

Iz Hrvaške prihajajo neuradne informacije, da naj bi bilo v zadnjem dnevu potrjenih vsaj 50 novih okužb. Uradne objave današnjih podatkov še ni. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:20 25. Junij 2020.

    Uffff! Še dobro, da se dvema na intenzivni ni pridružil še tretji, ker bi to pomenilo 50%!!!!! povečanje. Ne upam …

  • 10:59 25. Junij 2020.

    ZAPRITE MEJE!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.