Tošić ostaja v priporu

Foto: Žurnal24 Tošić za zdaj ostaja za zapahi. (Foto: Saša Despot)
Ljubljansko okrožno sodišče je v preiskavi Balkanski bojevnik izdalo sklep o uvedbi preiskave. Dragan Tošić ostaja v priporu, njegov zagovornik Janez Koščak pa se bo pritožil.
Oglej si celoten članek

Pritožili so se tudi drugi zagovorniki ostalih obdolžencev, je še pojasnil Koščak. Senat okrožnega sodišča v Ljubljani o tem še ni odločil, je pa Koščak dodal, da se v tem času že opravljajo določena preiskovalna dejanja. Možnost ustavne pritožbe še vedno preučujejo.

Tošić in še osem obdolženih sicer v priporu ostajajo vsaj do konca avgusta, trije pa so v hišnem priporu. Akcija je stekla 25. maja, ko so kriminalisti po večmesečni preiskavi opravili več kot 30 hišnih preiskav in priprli 14 ljudi ter pri tem zasegli orožje in prepovedano drogo. S Policijske uprave Ljubljana so takrat sporočili, da gre za organizirano hudodelsko združbo z mednarodnimi razsežnostmi. Po zaslišanjih so dvanajstim osumljenim odredili pripor ali hišni pripor, dva pa so izpustili, ker ni bilo pripornih razlogov.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.