"Tot naj ne išče krivca v meni"

Foto: Saša Despot Uroš Rotnik
Rotnik: Tot s svojimi izjavami škoduje moji časti in dobremu imenu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji direktor Termoelektrarne Šoštanj Uroš Rotnik je odločno zanikal včerajšnje navedbe sedanjega direktorja družbe Simona Tota. Slednji trdi, da za včerajšnjim odstopom večine članov projektne skupine bloka 6 stoji prav Rotnik.

Po pisanju Večera je za danes sestanek stavkovnega odbora Teša sklical predsednik sindikata v Tešu Branko Sevčnik.

Rotnik tako Totu svetuje, naj se raje posveti odstopnim razlogom, ki so jih navedli projektanti, kot pa da krivdo vali nanj.

"Zato ne dovolim in ne bom dovolil, da me Tot ali kdorkoli drug javno žali in blati s tem, da raznaša neresnice o meni in celo javno prizna, da za to, kar trdi, nima dokazov. S takšnim zavestnim raznašanjem neresnic o meni Tot škoduje moji časti in mojemu imenu," je med drugim zapisal Rotnik.

Predstavniki sindikata energetikov pa so državnega sekretarja Miloša Pavlico seznanili z aktualnim dogajanjem v Tešu Sestanek je bil informativne narave, predstavniki sindikati pa so izrazili zaskrbljenost.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.