Slovenija
31 ogledov

"Tot naj ne išče krivca v meni"

Uroš Rotnik Saša Despot
Rotnik: Tot s svojimi izjavami škoduje moji časti in dobremu imenu.

Nekdanji direktor Termoelektrarne Šoštanj Uroš Rotnik je odločno zanikal včerajšnje navedbe sedanjega direktorja družbe Simona Tota. Slednji trdi, da za včerajšnjim odstopom večine članov projektne skupine bloka 6 stoji prav Rotnik.

Po pisanju Večera je za danes sestanek stavkovnega odbora Teša sklical predsednik sindikata v Tešu Branko Sevčnik.

Rotnik tako Totu svetuje, naj se raje posveti odstopnim razlogom, ki so jih navedli projektanti, kot pa da krivdo vali nanj.

"Zato ne dovolim in ne bom dovolil, da me Tot ali kdorkoli drug javno žali in blati s tem, da raznaša neresnice o meni in celo javno prizna, da za to, kar trdi, nima dokazov. S takšnim zavestnim raznašanjem neresnic o meni Tot škoduje moji časti in mojemu imenu," je med drugim zapisal Rotnik.

Predstavniki sindikata energetikov pa so državnega sekretarja Miloša Pavlico seznanili z aktualnim dogajanjem v Tešu Sestanek je bil informativne narave, predstavniki sindikati pa so izrazili zaskrbljenost.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.