Grozljive podrobnosti današnje tragične nesreče na pomurski avtocesti

Foto: sobotainfo.com Nesreča na pomurki Foto: sobotainfo.com Nesreča na pomurki Foto: sobotainfo.com Nesreča na pomurki Foto: sobotainfo.com Nesreča na pomurki Foto: sobotainfo.com Nesreča na pomurki
Ponoči se je na avtocesti zgodila huda prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

Zjutraj smo poročali, da se je pred cestninsko postajo Dragotinci v smeri Murske Sobote pred peto uro zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrli dve osebi.

Tragedija Ponoči huda prometna nesreča, sopotnikoma niso mogli pomagati

"Z  ogledom  kraja  prometne  nesreče je bilo ugotovljeno, da je danes okrog 4.30 ure  41- letni madžarski voznik tovornega vozila zgrešil stezo za plačilo cestnine in zapeljal vzvratno," je pojasnila Suzana Raus iz PU Murska Sobota. "V  trenutku, ko je po avtocesti pripeljal  44-letni voznik osebnega avtomobila znamke Ford Mondeo, registrske oznake Litve in čelno trčil v zadnji levi del tovornega vozila."

Na kraju prometne nesreče sta zaradi poškodb umrla 39-letni in 28-letni sopotnik v osebnem avtomobilu, vsi državljani Romunije.

Foto: sobotainfo.com Nesreča na pomurki

"Voznik osebnega avtomobila je bil lažje telesno poškodovan in odpeljan v murskosoboško splošno bolnišnico," so še pojasnili pri PU Murska Sobota. "Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila vozil pod vplivom alkohola (0,49 mg/l) in ni bil pripet z varnostnim pasom."

Zaradi goste megle policisti pozivajo voznike k previdnosti in strpnosti na cesti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 23:14 16. Oktober 2017.

    Kaj mislite, s kako hitrostjo je tovornjakar "divjal" rikverc? Na cestninskih postajah je omejitev hitrosti 40 km/h. Seveda v smeri …

  • 16:22 16. Oktober 2017.

    Glavni krivci za prometne nesreče so policaji ! Premalo policajev je na cestah ali celo NIČ ,ko se peljem jih …

  • 15:15 16. Oktober 2017.

    spet je bil en klasicen pameten tovornjakar!!!! Prpovedat voznjo tovornjakov po AC in vse na vlak in pika!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.