Slovenija > Črna kronika
23377 ogledov

Grozljive podrobnosti današnje tragične nesreče na pomurski avtocesti

Nesreča na pomurki
1/5
sobotainfo.com
Ponoči se je na avtocesti zgodila huda prometna nesreča.

Zjutraj smo poročali, da se je pred cestninsko postajo Dragotinci v smeri Murske Sobote pred peto uro zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrli dve osebi.

Prometna nesreča kombija Tragedija Slovenija Ponoči huda prometna nesreča, sopotnikoma niso mogli pomagati

"Z  ogledom  kraja  prometne  nesreče je bilo ugotovljeno, da je danes okrog 4.30 ure  41- letni madžarski voznik tovornega vozila zgrešil stezo za plačilo cestnine in zapeljal vzvratno," je pojasnila Suzana Raus iz PU Murska Sobota. "V  trenutku, ko je po avtocesti pripeljal  44-letni voznik osebnega avtomobila znamke Ford Mondeo, registrske oznake Litve in čelno trčil v zadnji levi del tovornega vozila."

Na kraju prometne nesreče sta zaradi poškodb umrla 39-letni in 28-letni sopotnik v osebnem avtomobilu, vsi državljani Romunije.

Nesreča na pomurki | Avtor: sobotainfo.com sobotainfo.com

"Voznik osebnega avtomobila je bil lažje telesno poškodovan in odpeljan v murskosoboško splošno bolnišnico," so še pojasnili pri PU Murska Sobota. "Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila vozil pod vplivom alkohola (0,49 mg/l) in ni bil pripet z varnostnim pasom."

Zaradi goste megle policisti pozivajo voznike k previdnosti in strpnosti na cesti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 19
  • Avatar gujdek
    gujdek 23:14 16.oktober 2017.

    Kaj mislite, s kako hitrostjo je tovornjakar "divjal" rikverc? Na cestninskih postajah je omejitev hitrosti 40 km/h. Seveda v smeri vožnje naprej. Če bi se litvanec s tako hitrostjo zabil v tovornjak, bi avto bil v totalki (za današnja merila), ...prikaži več huje ranjen pa ne bi bil nihče. Litvanec je v žaru moči mondea in inercije filinga avtoceste žgal po moje kontinuirano kakih 100 km/h. V zadnjem momentu je opazil, da pred njim neko veliko vozilo praktično stoji in je instinktivno potegnil volan v manever

  • Avatar Leon
    Leon 16:22 16.oktober 2017.

    Glavni krivci za prometne nesreče so policaji ! Premalo policajev je na cestah ali celo NIČ ,ko se peljem jih skoraj ne srečam ! V Avstriji jih srečam zelo pogosto na avtocestah in tudi na izvozih pred mesti ! V ...prikaži več Avstriji nikoli ne napovedujejo AKCIJ in tudi POLOVIČK kazni ne delijo.

  • ECKING 15:15 16.oktober 2017.

    spet je bil en klasicen pameten tovornjakar!!!! Prpovedat voznjo tovornjakov po AC in vse na vlak in pika!!!!