Tovorno vozilo padlo na 44-letnika, ki je na kraju umrl

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V sredo nekaj pred 14. uro je v delovni nesreči v Celju umrl 44-letni delavec. Do hude nesreče je med remontom prišlo tudi v Črnomlju.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Celje so bili v sredo nekaj pred 14. uro obveščeni, da je v podjetju v Žalcu prišlo do delovne nesreče, v kateri je umrl delavec.

Med menjavanjem pnevmatike na tovornem vozilu je tovorno vozilo padlo na 44-letnika, ki je bil pod vozilom. Do tega je najverjetneje prišlo zaradi zdrsa hidravlične dvigalke. 44-letni delavec, državljan Bosne in Hercegovine, je na kraju nesreče umrl. 

Policijska preiskava še poteka. 

Med remontom se je zgodila nesreča

Črnomaljski policisti so bili v sredo dopoldne obveščeni, da je pri delu v podjetju na območju Semiča prišlo do nesreče. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je med remontom prišlo do udara električnega toka. 

Hudo poškodovanega 48-letnega delavca z območja Maribora so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, od tam pa v UKC Ljubljana. 

Policisti so o nesreči obvestili preiskovalnega sodnika, okrožno državno tožilko in inšpektorja, pristojnega za delo. Nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin nesreče.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:11 14. Oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.