Slovenija > Črna kronika
14619 ogledov

Tovorno vozilo padlo na 44-letnika, ki je na kraju umrl

rešilec Saša Despot
V sredo nekaj pred 14. uro je v delovni nesreči v Celju umrl 44-letni delavec. Do hude nesreče je med remontom prišlo tudi v Črnomlju.

Policisti PU Celje so bili v sredo nekaj pred 14. uro obveščeni, da je v podjetju v Žalcu prišlo do delovne nesreče, v kateri je umrl delavec.

Med menjavanjem pnevmatike na tovornem vozilu je tovorno vozilo padlo na 44-letnika, ki je bil pod vozilom. Do tega je najverjetneje prišlo zaradi zdrsa hidravlične dvigalke. 44-letni delavec, državljan Bosne in Hercegovine, je na kraju nesreče umrl. 

Policijska preiskava še poteka. 

Med remontom se je zgodila nesreča

Črnomaljski policisti so bili v sredo dopoldne obveščeni, da je pri delu v podjetju na območju Semiča prišlo do nesreče. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je med remontom prišlo do udara električnega toka. 

Hudo poškodovanega 48-letnega delavca z območja Maribora so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, od tam pa v UKC Ljubljana. 

Policisti so o nesreči obvestili preiskovalnega sodnika, okrožno državno tožilko in inšpektorja, pristojnega za delo. Nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin nesreče.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 1
  • Ingrid_Travis 16:11 14.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦