Tragedija na cesti: Avto treščil v drevo in zagorel, ena oseba umrla

Foto: PGD Rogaška Slatina Prometna nesreča, avto na boku Foto: Koroški Gasilski Zavod prometna nesreča
V prometni nesreči na območju Slovenj Gradca umrla oseba.
Oglej si celoten članek

Na Rahtelu, na območju Slovenj Gradca, je danes nekaj pred 16. uro iz še neznanega razloga vozilo zapeljalo z vozišča in po približno 30 metrih trčilo v drevo. Vozilo je zagorelo, ko pa so gasilci ogenj pogasili, so v njem našli mrtvo osebo, so sporočili s Policijske uprave (PU) Celje. Identiteta osebe trenutno še ni potrjena.

Po prvih ugotovitvah naj bi se oseba vozila iz smeri Rahtela proti Staremu trgu. V ostrem desnem ovinku je iz neznanega razloga zapeljala z vozišča po pobočju in čelno trčila v drevo, so sporočili s PU Celje.

Gre sicer za prvo letošnjo smrtno žrtev prometnih nesreč na območju PU Celje. V enakem obdobju lani je na tem območju v osmih prometnih nesrečah življenje izgubilo devet oseb.

dezurni@zurnal24.si

 

* Fotografije so simbolične.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.