Tragedija na južni obvoznici

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Jure Tomc)
Ponoči se je na južni ljubljanski obvoznici zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl en človek. Vzrok: vožnja v nasprotno smer.
Oglej si celoten članek

Po podatkih policije je do nesreče prišlo med razcepom Malence in Zadobrova. Nesrečo je povzročil voznik fiata maree, ki je trčil v kombinirano vozilo renault. Po trčenju med omenjenima voziloma je v renaulta trčila še voznica citroena C5 ter voznik tovornega vozila VW crafter, ki sta prav tako vozila pravilno v smeri Brezovice, je za Žurnal24 pojasnil Vinko Stojnšek iz PU Ljubljana.

V prometni nesreči je zaradi poškodb umrl voznik fiata maree, čigar identiteta še ni potrjena. Trije ostali udeleženci so bili v nesreči hudo telesno poškodovani, ena oseba pa lahko.

Zaradi nesreče je bila več ur zaprta polovica avtoceste med odsekoma Ljubljana - jug in Ljubljana - Rudnik v smeri Kozarij. Avtocesto so znova odprli okoli 6.30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.