Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Tragedija na južni obvoznici

Fotografija je simbolična. (Foto: Jure Tomc) Žurnal24 main
Ponoči se je na južni ljubljanski obvoznici zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl en človek. Vzrok: vožnja v nasprotno smer.

Po podatkih policije je do nesreče prišlo med razcepom Malence in Zadobrova. Nesrečo je povzročil voznik fiata maree, ki je trčil v kombinirano vozilo renault. Po trčenju med omenjenima voziloma je v renaulta trčila še voznica citroena C5 ter voznik tovornega vozila VW crafter, ki sta prav tako vozila pravilno v smeri Brezovice, je za Žurnal24 pojasnil Vinko Stojnšek iz PU Ljubljana.

V prometni nesreči je zaradi poškodb umrl voznik fiata maree, čigar identiteta še ni potrjena. Trije ostali udeleženci so bili v nesreči hudo telesno poškodovani, ena oseba pa lahko.

Zaradi nesreče je bila več ur zaprta polovica avtoceste med odsekoma Ljubljana - jug in Ljubljana - Rudnik v smeri Kozarij. Avtocesto so znova odprli okoli 6.30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.