Tragična nesreča na škofjeloški obvoznici

Foto: Gasilska Enota Škofja Loka prometna nesreča Škofja Loka Foto: Gasilska Enota Škofja Loka prometna nesreča Škofja Loka
Krvav dan na slovenskih cestah. V Škofji Loki silovito trčila dva avtomobila.
Oglej si celoten članek

Ob 15.30 sta na škofjeloški obvoznici silovito trčila dva osebna avtomobila. En voznik je na kraju umrl, drugi je telesno poškodovan. 

Več podrobnosti o nesreči še ni znanih, saj ogled kraja prometne nesreče še poteka, so sporočili s Policijske uprave Kranj. 

Kot poroča uprava za zaščito in reševanje, je prišlo do čelnega trčenja dveh osebnih vozil, v katerih sta bili vkleščeni osebi. Pri tem je prišlo še do požara na vozilu. Gasilci PGD Škofja Loka so s tehničnim posegom so s tehničnim posegom izvlekli osebi iz vozila, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi ene osebe, odklopili akumulatorja, sanirali cestišče in nudili razsvetljavo policiji. 

Foto: Gasilska Enota Škofja Loka prometna nesreča Škofja Loka

Zaradi prometne nesreče je zaprt predor. Obvoz je možen po stari cesti skozi mesto.

Do nesreče s smrtnim izidom je prišlo tudi na cesti med Dornberkom in Branikom. Umrla je sopotnica v enem od udeleženih avtomobilov

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:55 17. Januar 2019.

    Ali kdo šteje mrtve na MNZ ? Morali bi prižgati rdeče luči na vladi.

  • 23:14 16. Januar 2019.

    Pa kaj je tej mulariji, ali so znoreli. To ni samo neznanje in neizkušenost, ampak objestnost.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.