Slovenija > Črna kronika
9019 ogledov

Sopotnica podlegla poškodbam

prometna nesreča prevrnjen avtomobil
V nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili.

Nekaj po 17. uri se je na regionalni cesti med Dornberkom in Branikom zgodila huda prometna nesreča. 

V nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili. Po do zdaj zbranih podatkih je 21-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz Dornberka proti Braniku. Zaradi neprilagojene hitrosti ga je v desnem ovinku na spolzkem in vlažnem vozišču zaneslo na levi vozni pas, kjer je čelno trčil v nasproti vozeče osebno vozilo. V vozilu, ki ga je vozil 74-letni voznik je bila 65-letna sopotnica, ki je na kraju podlegla poškodbam. 

V nesreči sta bila poškodovana tudi oba voznika. 74-letni voznik je utrpel hude telesne poškodbe. Poškodovan je bil tudi mlajši povzročitelj prometne nesreče.  

Kraj nesreče sta si ogledali tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. Poleg policistov več policijskih enot in reševalcev nujne medicinske pomoči so bili na kraju tudi novogoriški poklicni gasilci ter delavci cestnega podjetja. 

Policisti bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev zoper 21-letnega voznika podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. 

Tragična nesreča se je zgodila tudi na škofjeloški obvoznici. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.