Nova Gorica: Pogrešano 25-letnico našli mrtvo

Foto: Profimedias Svečka
Januarja smo pisali o pogrešani 25-letni Karin. Žal se njena iskalna akcija ni srečno končala.
Oglej si celoten članek

Kot smo pisali v januarju (v spodnjem prispevku), so Karin Furlan iz Nove Gorice nazadnje opazili 11. decembra okoli 14. ure v njenem stanovanju, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled.

Slovenija Pomagajte, še vedno pogrešajo Karin

"Kljub številnim izvedenim aktivnostim pogrešana 25-letnica doslej še ni bila najdena," so januarja medijem sporočili s na PU Nova Gorica in pozvali na pomoč pri iskanju. 

V ponedeljek pa je bila slovenska policija s strani italijanskih varnostnih organov uradno obveščena o potrditvi identitete ženskega trupla, ki je bilo 6. junija 2020 najdeno v morju blizu Trsta v neposredni bližini Miramarskega gradu v Italiji, so v torek sporočili s PU Nova Gorica.

Po sedanjih zbranih podatkih preiskave tako s strani italijanskih kot tudi slovenskih varnostnih organov glede okoliščin njene smrti niso našli znakov, ki bi kazali, da je šlo za nasilno smrt.

"Policija bo o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestila Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici," so še zapisali.

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:25 23. September 2020.

    groza, sožalje staršem, me pa čudi, da ne najdejo znakov nasilja..kaj pa je potem bilo? Ubogo dekle

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.