Trčenja z avtomobilom ni preživela

Foto: pug Celje
Foto: pug Celje
V večerni nesreči pri Kobaridu umrla voznica motornega kolesa.
Oglej si celoten članek

Kot poroča Uprava za zaščito in reševanje, je do nesreče na cesti med Kobaridom in Starim selom prišlo okoli 18. ure. Trčili sta osebno vozilo in motor.

66-letna voznica kolesa z motorjem je na ravnem delu vozišča iz smeri Kobarida proti Robiču vozila po nasprotnem smernem vozišču. V tem trenutku je nasproti pravilno po svojem desnem smernem vozišču pripeljal 31-letni voznik osebnega avtomobila, ki je trčil v prednji del kolesa z motorjem. 

Posredovali so gasilci PGD Kobarid, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP Tolmin pri oskrbi dveh poškodovanih oseb in očistili razlite motorne tekočine na vozišču.

V nesreči je voznica motornega kolesa podlegla poškodbam, še piše uprava. 

Sobota se je tako na primorskih cestah zaključila tragično, saj je iz bolnišnice Šempeter pri Gorici prišla vest, da je v umrla tudi kolesarka, ki se je v ponedeljek hudo poškodovala pri trčenju z avtomobilom v Šempetru pri Gorici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:13 25. Januar 2015.

    To da je vozila po nasprotnem - verjetno po samem robu vozišča- ne pomeni še da je ona kriva ! …

  • 23:51 24. Januar 2015.

    Včerajšnja z datumom 23.1.2015 ali današnja z datumom 24.1.2015? Dvomim da se je na istem delu 2x zgodila nesreča in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.