Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Trčenja z avtomobilom ni preživela

nesreča motor avto pug Celje
V večerni nesreči pri Kobaridu umrla voznica motornega kolesa.

Kot poroča Uprava za zaščito in reševanje, je do nesreče na cesti med Kobaridom in Starim selom prišlo okoli 18. ure. Trčili sta osebno vozilo in motor.

66-letna voznica kolesa z motorjem je na ravnem delu vozišča iz smeri Kobarida proti Robiču vozila po nasprotnem smernem vozišču. V tem trenutku je nasproti pravilno po svojem desnem smernem vozišču pripeljal 31-letni voznik osebnega avtomobila, ki je trčil v prednji del kolesa z motorjem. 

Posredovali so gasilci PGD Kobarid, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP Tolmin pri oskrbi dveh poškodovanih oseb in očistili razlite motorne tekočine na vozišču.

V nesreči je voznica motornega kolesa podlegla poškodbam, še piše uprava. 

Sobota se je tako na primorskih cestah zaključila tragično, saj je iz bolnišnice Šempeter pri Gorici prišla vest, da je v umrla tudi kolesarka, ki se je v ponedeljek hudo poškodovala pri trčenju z avtomobilom v Šempetru pri Gorici.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 13:13 25.januar 2015.

    To da je vozila po nasprotnem - verjetno po samem robu vozišča- ne pomeni še da je ona kriva ! A tale voznik avtomobila zna uporabljati volan ? Da ni mogoče obenem tudi na pol slep ! Do tele nesreče ...prikaži več bi prišlo še prej , če bi mopedistka vozila v pravilni smeri , kajti takrat bi kazala temule slepcu samo majhno zadnjo lućko in ne ŽARAOMETA ! Kolk moraš biti ruknjen , da se zaletiš v nekaj , kar v tebe sveti . A je veša al kaj ?

  • 4krogci 23:51 24.januar 2015.

    Včerajšnja z datumom 23.1.2015 ali današnja z datumom 24.1.2015? Dvomim da se je na istem delu 2x zgodila nesreča in v razmaku 24 ur. Nesreča je bila danes! ura še ni 00:01, da bi lahko napisali včerajšnja, pa marsikdo bo ...prikaži večbo danes še prebral novico, ne pa jutri!