Trčenje povzročilo daljši zastoj

Foto: Žurnal24 (Foto: Prometno-informacijski center)
Zaradi prometne nesreče s smrtnim izidom je na štajerski avtocesti nastal daljši zastoj. Na dolenjski avtocesti zastojev ni več.
Oglej si celoten članek

Štajerska avtocesta je bila v večernih urah zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Slovenska Bistrica - sever in Fram v smeri Maribora, nastal je daljši zastoj.

Okoli 19.35 je 53-moški iz okolice Murske Sobote vozil osebni avtomobil BMW po avtocesti iz smeri Slovenske Bistrice proti Mariboru. Pred počivališčem Polskava je iz do zdaj neznanega razloga izgubil oblast nad vozilom, ki ga je odneslo v levo, kjer je trčilo v odbojno ograjo. Avtomobil je odbilo preko vozišča na desno stran, kjer je trčil v odbojno ograjo, od tam pa ga je odbilo nazaj na vozišče. V tem času je za njim pripeljal osebni avtomobil audi, ki ga je vozil državljan Romunije. Voznik kljub zaviranju ni mogel preprečiti trčenja. Voznik BMW-ja je zaradi posledic prometne nesreče umrl na kraju samem, voznik audija je bil hudo telesno poškodovan, sopotnika v vozilu pa lažje.

Čakalne dobe na mejnih prehodih za osebna vozila pri izstopu iz države:
− Vinica 1 ura
− Metlika 30 minut.

V času velikonočnih praznikov je največje zastoje pričakovati zlasti na dolenjski avtocesti v smeri proti Hrvaški, na gorenjski v smeri proti Karavankam in na primorski avtocesti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.