Slovenija
19 ogledov

Trčenje povzročilo daljši zastoj

(Foto: Prometno-informacijski center) Žurnal24 main
Zaradi prometne nesreče s smrtnim izidom je na štajerski avtocesti nastal daljši zastoj. Na dolenjski avtocesti zastojev ni več.

Štajerska avtocesta je bila v večernih urah zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Slovenska Bistrica - sever in Fram v smeri Maribora, nastal je daljši zastoj.

Okoli 19.35 je 53-moški iz okolice Murske Sobote vozil osebni avtomobil BMW po avtocesti iz smeri Slovenske Bistrice proti Mariboru. Pred počivališčem Polskava je iz do zdaj neznanega razloga izgubil oblast nad vozilom, ki ga je odneslo v levo, kjer je trčilo v odbojno ograjo. Avtomobil je odbilo preko vozišča na desno stran, kjer je trčil v odbojno ograjo, od tam pa ga je odbilo nazaj na vozišče. V tem času je za njim pripeljal osebni avtomobil audi, ki ga je vozil državljan Romunije. Voznik kljub zaviranju ni mogel preprečiti trčenja. Voznik BMW-ja je zaradi posledic prometne nesreče umrl na kraju samem, voznik audija je bil hudo telesno poškodovan, sopotnika v vozilu pa lažje.

Čakalne dobe na mejnih prehodih za osebna vozila pri izstopu iz države:
− Vinica 1 ura
− Metlika 30 minut.

V času velikonočnih praznikov je največje zastoje pričakovati zlasti na dolenjski avtocesti v smeri proti Hrvaški, na gorenjski v smeri proti Karavankam in na primorski avtocesti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.