Trčil v betonsko ograjo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V sredo se je na štajerski avtocesti pri viaduktu Petelinjek zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom. Odsek Trojane–Blagovica v smeri proti Ljubljani več ur popolnoma zaprt.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila v sredo popoldne okoli 14. ure. Poročali smo, da je voznik tovornega vozila s pripetim priklopnim vozilom na odseku med Trojanami in Blagovico iz neznanega razloga zapeljal v desno ter trčil v zaščitno betonsko ogrado in padel iz vozila. Umrl je na kraju nesreče.

V nesreči je iz rezervoarja tovornjaka izteklo tudi gorivo. Gasilci so prometno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, preprečili iztekanje goriva iz poškodovanega rezervoarja ter ga prečrpali v posodo, odklopili akumulatorja in z absorbenti posuli mesto izlitja motornih tekočin.

V intervenciji so posredovali gasilci dežurne ekipe Avtocestne baze (ACB) Vransko, Centra požarne varnosti (CPV) Domžale ter Poklicne gasilske enote Celje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.