Slovenija
36 ogledov

Trčil v betonsko ograjo

1/8
Žurnal24 main
V sredo se je na štajerski avtocesti pri viaduktu Petelinjek zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom. Odsek Trojane–Blagovica v smeri proti Ljubljani več ur popolnoma zaprt.

Nesreča se je zgodila v sredo popoldne okoli 14. ure. Poročali smo, da je voznik tovornega vozila s pripetim priklopnim vozilom na odseku med Trojanami in Blagovico iz neznanega razloga zapeljal v desno ter trčil v zaščitno betonsko ogrado in padel iz vozila. Umrl je na kraju nesreče.

V nesreči je iz rezervoarja tovornjaka izteklo tudi gorivo. Gasilci so prometno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, preprečili iztekanje goriva iz poškodovanega rezervoarja ter ga prečrpali v posodo, odklopili akumulatorja in z absorbenti posuli mesto izlitja motornih tekočin.

V intervenciji so posredovali gasilci dežurne ekipe Avtocestne baze (ACB) Vransko, Centra požarne varnosti (CPV) Domžale ter Poklicne gasilske enote Celje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.