Trčila avto in tovornjak, trije mrtvi

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Cesta Litija-Zagorje je po nekaj urah ponovno prevozna.
Oglej si celoten članek

Na cesti Litija-Zagorje se je popoldan zgodila huda prometna nesreča, v kateri so življenje po prvih podatkih izgubile tri osebe, so sporočili s PU Ljubljana.

Do nesreče je prišlo nekaj minut pred 15. uro, ko je 28-letni voznik osebnega avtomobila golf vozil iz smeri Litije proti Zagorju. Med vožnjo je, domnevno, zaradi neprilagojene hitrosti najprej zapeljal na levo stran vozišča, kjer je najprej trčil v varnostno ograjo nato pa s prednjim delom v nasproti vozeče tovorno vozilo. V prometni nesreči so umrli voznik osebnega vozila ter 33 in 47 letni sopotnik. 45 letni sopotnik v osebnem vozilu je zadobil hude telesne poškodbe, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Zaradi prometne nesreče je bila glavna cesta Litija-Zagorje zaprta do 18.20 ure.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.