Trčili pri Logatcu in Brezovici

Foto: Mojca Marot Novice: Policijski trak in trikotnik ob prometni nesreči
Hudi prometni nesreči. Do trka je prišlo v Logatcu in Notranjih Goricah. Poškodovanih je več oseb. En voznik je vozil v napačno smer, drugi je vozil prehitro.
Oglej si celoten članek

Okoli 15. ure je prišlo do nesreče v naselju Notranje Gorice. 50-letnik iz Ljubljane je vozil po regionalni cesti v naselju Notranje Gorice iz smeri Podpeči proti Brezovici.

"V naselju Notranje Gorice je domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v ograjo mosta, od koder je vozilo odbilo na nasprotni prometni pas, kjer je z vozilom trčil v osebni avtomobil znamke BMW X5, ki ga je vozila 25-letnica iz okolice Brezovice iz smeri Brezovice proti Podpeči," so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. V prometni v prometni nesreči sta bila poškodovana oba voznika in potnika v vozilu 25-letnice. Vse so odpeljali v ljubljanski klinični center.

Po napačni smeri v drug avto
Hujši trk se je zgodil tudi v okolici Logatca. Udeleženi sta bili dve vozili. Na Policijski upravi Ljubljana pravijo, da je 57-letnik vozil osebni avtomobil znamke renault laguna po naselju Logatec iz smeri Logatca proti Vrhniki. "V naselju Logatec je zaradi vožnje po napačni strani in smeri vožnje čelno trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil znamke škoda felicia, ki ga je iz smeri Vrhnike proti Logatcu vozil 51-letnik."

Telesne poškodbe sta utrpela oba voznika in potnica v vozilu 51-letnika. Sedeminpetdesetletnik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Zdravstveni dom Logatec, 51-letnik in 58-letnica pa v ljubljanski klinični center. Policisti na kraju dogodka še zbirajo informacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.