Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Trčili pri Logatcu in Brezovici

Novice: Policijski trak in trikotnik ob prometni nesreči Mojca Marot
Hudi prometni nesreči. Do trka je prišlo v Logatcu in Notranjih Goricah. Poškodovanih je več oseb. En voznik je vozil v napačno smer, drugi je vozil prehitro.

Okoli 15. ure je prišlo do nesreče v naselju Notranje Gorice. 50-letnik iz Ljubljane je vozil po regionalni cesti v naselju Notranje Gorice iz smeri Podpeči proti Brezovici.

"V naselju Notranje Gorice je domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v ograjo mosta, od koder je vozilo odbilo na nasprotni prometni pas, kjer je z vozilom trčil v osebni avtomobil znamke BMW X5, ki ga je vozila 25-letnica iz okolice Brezovice iz smeri Brezovice proti Podpeči," so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. V prometni v prometni nesreči sta bila poškodovana oba voznika in potnika v vozilu 25-letnice. Vse so odpeljali v ljubljanski klinični center.

Po napačni smeri v drug avto
Hujši trk se je zgodil tudi v okolici Logatca. Udeleženi sta bili dve vozili. Na Policijski upravi Ljubljana pravijo, da je 57-letnik vozil osebni avtomobil znamke renault laguna po naselju Logatec iz smeri Logatca proti Vrhniki. "V naselju Logatec je zaradi vožnje po napačni strani in smeri vožnje čelno trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil znamke škoda felicia, ki ga je iz smeri Vrhnike proti Logatcu vozil 51-letnik."

Telesne poškodbe sta utrpela oba voznika in potnica v vozilu 51-letnika. Sedeminpetdesetletnik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Zdravstveni dom Logatec, 51-letnik in 58-letnica pa v ljubljanski klinični center. Policisti na kraju dogodka še zbirajo informacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.