Tregedija na cesti: V prometni nesreči umrla šestletna deklica

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
65-letnega povzročitelja prometne nesreče bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.
Oglej si celoten članek

Dopoldne se je izven naselja Nova Cerkev zgodila tragična prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila šestletna deklica. Ta je prečkala vozišče, vanjo pa je po prvih podatkih policije trčil 65-letni voznik osebnega vozila.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Celje, je po prvih podatkih 65-letni voznik osebnega vozila vozil v smeri proti Novi Cerkvi in zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v deklico. Ta je zaradi izjemno hudih poškodb umrla na kraju nesreče.

65-letnega povzročitelja prometne nesreče bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti, so navedli in vse udeležence cestnega prometa opozorili, naj bodo v prometu previdni, strpni, pozorni in naj spoštujejo cestnoprometne predpise.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:39 6. Februar 2021.

    6 letni otrok nima kaj sam početi v prometu !

  • 16:33 6. Februar 2021.

    Sožalje staršem in poziv naj pazijo na svoje otroke . Neprilagojena hitrost je relativna zadeva,ki jo policaji avtomatsko vsakomur zapišejo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.