Slovenija
4787 ogledov

Tregedija na cesti: V prometni nesreči umrla šestletna deklica

sveča pogreb grob Profimedia
65-letnega povzročitelja prometne nesreče bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Dopoldne se je izven naselja Nova Cerkev zgodila tragična prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila šestletna deklica. Ta je prečkala vozišče, vanjo pa je po prvih podatkih policije trčil 65-letni voznik osebnega vozila.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Celje, je po prvih podatkih 65-letni voznik osebnega vozila vozil v smeri proti Novi Cerkvi in zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v deklico. Ta je zaradi izjemno hudih poškodb umrla na kraju nesreče.

65-letnega povzročitelja prometne nesreče bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti, so navedli in vse udeležence cestnega prometa opozorili, naj bodo v prometu previdni, strpni, pozorni in naj spoštujejo cestnoprometne predpise.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • marsal22 16:39 06.februar 2021.

    6 letni otrok nima kaj sam početi v prometu !

  • Avatar Leon
    Leon 16:33 06.februar 2021.

    Sožalje staršem in poziv naj pazijo na svoje otroke . Neprilagojena hitrost je relativna zadeva,ki jo policaji avtomatsko vsakomur zapišejo brez preverjanja podatkov stroke.