Trgovino bodo odprli ob polnoči

Foto: Epa
Foto: Epa
Applova najnovejša pametna mobilna telefona Iphone 8 in Iphone 8 Plus jutri prihajata tudi v Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Najbolj neučakani se lahko po novo napravo odpravijo v trgovino EPL na Kongresnem trgu v Ljubljani, ki jo bodo posebej v ta namen odprli ob polnoči. Odprta bo do 2. ure zjutraj, vsak kupec pa prejme darilo, so sporočili.

V petek bodo začeli nove iphone dobavljati kupcem tudi nekateri slovenski operaterji in trgovci, kjer so sprejemali tudi prednaročila.

Rabljeni 10 avtov, ki jih lahko dobiš za ceno novega iphona

Ameriški tehnološki velikan Apple je novo generacijo pametnih mobilnikov Iphone predstavil 12. septembra. Nova mobilnika Iphone 8 in Iphone 8 Plus sta nasledila dosedanja modela Iphone 7 in Iphone 7 Plus, poleg tega pa je Apple uvedel še povsem nov, zmogljivejši in dražji Iphone X, ki se bo odslej kitil z naslovom paradnega Applovega modela.

Foto: Epa Iphone 8, Apple

Glavni izvršni direktor podjetja Tim Cook je ob predstavitvi v zgradbi Steve Jobs Theatre v Applovem novem kampusu v Cupertinu dejal, da Iphone X predstavlja največji tehnološki skok naprej po prvi generaciji iphonov.

Njegova izhodiščna cena v ZDA znaša 999 dolarjev, prednaročila so začeli zbirati 27. oktobra, dobavljati pa jih bodo začeli 3. novembra. Medtem so prednaročila za Iphone 8 in Iphone 8 Plus začeli zbirati 15. septembra, v ZDA in še v nekaterih drugih državah pa so ju začeli dobavljati 22. septembra, piše na uradni spletni strani podjetja Apple.

Novi iphone Izjemna nova funkcija iphonov

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.