Triglav bo po novem trmast

Foto: Žurnal24 Šubic ni povedal natančno, kolikšna sredstva bo imel po novem na voljo nogometni
Iz ponedeljkove tiskane izdaje gorenjskega Žurnala24: Nogomet. Kranjski prvoligaš z novim geslom, klubsko himno in pokroviteljem.
Oglej si celoten članek

Kranj. Nogometni prvoligaš Triglav je tik pred podpisom pokroviteljske pogodbe, je konec tedna razkril direktor kluba Miran Šubic. Imena še ni razkril, gre pa za ugledno slovensko podjetje, ki naj bi prispevalo četrtino proračuna članskega moštva.

Do božiča
Ime in višina sredstev sta pod embargom, dokler se pogodba ne podpiše,” je dejal Šubic. Pričakuje, da bo to še pred božičnimi prazniki. “Računamo, da bomo vsa nova pokroviteljska sredstva vložili v delovanje članske ekipe, da bo lahko normalno tekmovala do konca sezone. Pogodba bo podpisana za eno leto,” je razkril, ob tem pa izrazil upanje, da se bo sodelovanje razvijalo tudi naprej.

Primerljiv proračun za nas je 600 tisoč evrov, ampak ga ne dosegamo.
Miran Šubic, direktor NK Triglav

Od zdaj trmasti
Novosti v klubu sta tudi himna, Avsenikova skladba Na Golici, in geslo Trmast Triglav. “Mislimo, da prava trma moštvu prinaša uspeh,” je pojasnil Šubic, ki je ponosen, da jim je legenda slovenske narodno-zabavne glasbe Slavko Avsenik dovolil uporabo svoje mojstrovine. “Smo prvi, verjetno tudi edini klub, ki je legendarno melodijo sprejel za svojo uradno himno. Tako želimo poudariti regionalno pripadnost,” je dejal Šubic.

Spremembe v moštvu
Sicer so v klubu z nastopi članskega moštva v jesenskem delu prvenstva zadovoljni; končali so na osmem mestu z 20 točkami. Pred nadaljevanjem sezone so se razšli z Josipom Špeličem, načrtujejo pa tudi dve okrepitvi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.