Slovenija
22 ogledov

Triglav bo po novem trmast

Šubic ni povedal natančno, kolikšna sredstva bo imel po novem na voljo nogometni Žurnal24 main
Iz ponedeljkove tiskane izdaje gorenjskega Žurnala24: Nogomet. Kranjski prvoligaš z novim geslom, klubsko himno in pokroviteljem.

Kranj. Nogometni prvoligaš Triglav je tik pred podpisom pokroviteljske pogodbe, je konec tedna razkril direktor kluba Miran Šubic. Imena še ni razkril, gre pa za ugledno slovensko podjetje, ki naj bi prispevalo četrtino proračuna članskega moštva.

Do božiča
Ime in višina sredstev sta pod embargom, dokler se pogodba ne podpiše,” je dejal Šubic. Pričakuje, da bo to še pred božičnimi prazniki. “Računamo, da bomo vsa nova pokroviteljska sredstva vložili v delovanje članske ekipe, da bo lahko normalno tekmovala do konca sezone. Pogodba bo podpisana za eno leto,” je razkril, ob tem pa izrazil upanje, da se bo sodelovanje razvijalo tudi naprej.

Primerljiv proračun za nas je 600 tisoč evrov, ampak ga ne dosegamo.
Miran Šubic, direktor NK Triglav

Od zdaj trmasti
Novosti v klubu sta tudi himna, Avsenikova skladba Na Golici, in geslo Trmast Triglav. “Mislimo, da prava trma moštvu prinaša uspeh,” je pojasnil Šubic, ki je ponosen, da jim je legenda slovenske narodno-zabavne glasbe Slavko Avsenik dovolil uporabo svoje mojstrovine. “Smo prvi, verjetno tudi edini klub, ki je legendarno melodijo sprejel za svojo uradno himno. Tako želimo poudariti regionalno pripadnost,” je dejal Šubic.

Spremembe v moštvu
Sicer so v klubu z nastopi članskega moštva v jesenskem delu prvenstva zadovoljni; končali so na osmem mestu z 20 točkami. Pred nadaljevanjem sezone so se razšli z Josipom Špeličem, načrtujejo pa tudi dve okrepitvi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.