Trije avti in avtobus, ki je prevažal otroke

Foto: EPA
Foto: EPA
V popoldanski nesreči več poškodovanih.
Oglej si celoten članek

Pred naseljem Senožeti v občini Dol pri Ljubljani so danes okoli 16.30 trčila tri osebna vozila in avtobus, so potrdili na ljubljanski policijski upravi. Okoliščine nesreče še ugotavljajo, po prvih podatkih pa se je lažje poškodovalo osem oseb, ki so bile v osebnih vozilih. V avtobusu, ki je prevažal otroke, ni bil nihče poškodovan.

Po podatkih uprave za zaščito in reševanje so reševalci ob pomoči gasilcev nudili prvo pomoč osmim poškodovanim osebam. Štiri osebe so peljali v ljubljanski klinični center, ostale štiri pa bodo po potrebi same poiskale nadaljnjo zdravniško pomoč.

V avtobusu je bilo 36 potnikov, nihče od njih pa se ni poškodoval. Gasilci so jih oskrbeli z vodo in jih premestili v nadomestni avtobus.

* Fotografija je simbolična.

Pijan kot čep Zaletel se je v policiste

Trčilo več vozil Hudo poškodovana 9-mesečna deklica

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.