Svet
3992 ogledov

Zaletel se je v policiste

Nesreča Youtube
Na mestu nesreče je prišlo še do ene.

Po tragični nesreči, v kateri je v Budančevicih na Hrvaškem v četrtek zvečer umrl motorist, je policija na mestu opravljala ogled.

Kot piše portal ePodravina, je okrog 22. ure prišlo še do ene nesreče; voznik osebnega vozila se je zaletel v policijski avto, ki ga je odbilo v gasilskega.

Kot so ugotovili policisti, je bil za volanom osebnega vozila popolnoma pijan 31-letni moški, ki je bil "izgubljen v času in prostoru", so zapisali na omenjenem portalu.

Očitno je bila kombinacija 2,35 promila alkohola v njegovi krvi, gneče na cesti, zapore in policijskih luči zanj preveč. Kot so povedali očividci, je bil moški tako pijan, da so ga morali policisti med zaslišanjem skoraj držati na nogah. Med zaslišanjem jim je navrgel: "Kaj ste pa sploh stali tu?"

31-letnika so policisti prijeli, zoper njega bodo spisali obtožni predlog. Samo sreči se ima zahvaliti, da v nesreči ni bil nihče resneje poškodovan.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Žurnalček 07:49 23.april 2018.

    Za drugič , da bodo vedeli , kako se blokira cesta, za njihov ogled prometne nesreče. Kamion se postavi prvi , pa naj se mu zaletavajo od zadaj kakor jih je volja ! Da je bil prvi kamion , bi ...prikaži veči tele vprašal po enih 3 dneh trezen : Kje pa sem , ne pa šta k k vi radite ovdje !

  • Avatar ABRAHAM
    ABRAHAM 06:42 22.april 2018.

    Povedal jim je resnico nad resnicami vseh resnic!!!

  • Avatar Leon
    Leon 19:34 20.april 2018.

    Med zaslišanjem jim je navrgel: "Kaj ste pa sploh stali tu?" Ta je najboljša letos .