Trk z vlakom usoden za 65-letnico

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek) Foto: Žurnal24 vlak, nesreča, Ljubljana Foto: Žurnal24 vlak, nesreča, Ljubljana Foto: Žurnal24 vlak, nesreča, Ljubljana
V Ljubljani se je nekaj minut čez deveto uro zjutraj zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena vlak in osebno vozilo. Voznica slednjega je zaradi poškodb umrla.
Oglej si celoten članek

Tiskovna predstavnica PU Ljubljana Maja Adlešič je za zurnal24.si povedala, da so bili policisti o nesreči obveščeni ob 9.15. Nesreča se je zgodila na železniškem prehodu pred križiščem Verovškove in Goriške ulice v Šiški.

Posledice prometne nesreče si oglejte v zavihku galerija.

65-letna voznica je vozila osebno vozilo znamke Nissan almera po Goriški cesti v Ljubljani iz smeri Litostrojske ceste ter v križišču zavijala levo čez železniško progo v smeri proti Verovškovi ulici.

Prehod ceste čez železniško progo je bil takrat že zavarovan s spuščenimi polzapornicami. Ko je 65-letnica zapeljala mimo spuščenih polzapornic na železniško progo, je z njene leve strani iz smeri Kranja proti Ljubljani pripeljal potniški vlak, ki je trčil v levo stran vozila. 

V nesreči je 65-letnica utrpela tako hude telesne poškodbe, da je na kraju nesreče za posledicami poškodb umrla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.