Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Trk z vlakom usoden za 65-letnico

(Foto: Anže Petkovšek)
1/4
Žurnal24 main
V Ljubljani se je nekaj minut čez deveto uro zjutraj zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena vlak in osebno vozilo. Voznica slednjega je zaradi poškodb umrla.

Tiskovna predstavnica PU Ljubljana Maja Adlešič je za zurnal24.si povedala, da so bili policisti o nesreči obveščeni ob 9.15. Nesreča se je zgodila na železniškem prehodu pred križiščem Verovškove in Goriške ulice v Šiški.

Posledice prometne nesreče si oglejte v zavihku galerija.

65-letna voznica je vozila osebno vozilo znamke Nissan almera po Goriški cesti v Ljubljani iz smeri Litostrojske ceste ter v križišču zavijala levo čez železniško progo v smeri proti Verovškovi ulici.

Prehod ceste čez železniško progo je bil takrat že zavarovan s spuščenimi polzapornicami. Ko je 65-letnica zapeljala mimo spuščenih polzapornic na železniško progo, je z njene leve strani iz smeri Kranja proti Ljubljani pripeljal potniški vlak, ki je trčil v levo stran vozila. 

V nesreči je 65-letnica utrpela tako hude telesne poškodbe, da je na kraju nesreče za posledicami poškodb umrla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.