Trupli in otroka se vračajo domov

Foto: Žurnal24 Po prijetju osumljenca in obdukciji trupel lahko sorodniki pokopljejo žrtvi mašč
Grozljiv umor. Kitajski par, ki ga je z motiko pokončal sorodnik, bo najverjetneje pokopan doma.
Oglej si celoten članek

Posmrtni ostanki 45-letne kitajske državljanke in njenega leto starejšega moža naj bi, neuradno, njuni sorodniki odpeljali domov na Kitajsko, kjer si ju želijo pokopati.

"Postopki in usklajevanja še potekajo, zato ne moremo razkriti, kako in kje bo izpeljan pogreb zakonskega para, ki je bil umorjen prejšnji petek na Ižanski cesti v Ljubljani. Več od tega ne bomo pojasnjevali," nam je v telefonskem pogovoru dokaj odrezavo dejala zaposlena na kitajskem veleposlaništvu v Ljubljani – čeprav smo veleposlaništvo zadnje dni večkrat prosili za pojasnila o tem, kje si želijo svojci pokopati umorjena in kdo bi kril stroške morebitnega prevoza njunih posmrtnih ostankov v njuno rodno državo.

Na Kitajsko tudi otroka
Potem ko naj bi jima starše z motiko do smrti izmaličil bližnji sorodnik, si otroka umorjenih domnevno v Sloveniji, še manj pa pod isto streho ne želita več živeti z družino osumljenega morilca. Po pogrebu staršev naj bi tako odšla k sorodnikom na Kitajskem.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.