Slovenija
62 ogledov

Trupli in otroka se vračajo domov

Po prijetju osumljenca in obdukciji trupel lahko sorodniki pokopljejo žrtvi mašč Žurnal24 main
Grozljiv umor. Kitajski par, ki ga je z motiko pokončal sorodnik, bo najverjetneje pokopan doma.

Posmrtni ostanki 45-letne kitajske državljanke in njenega leto starejšega moža naj bi, neuradno, njuni sorodniki odpeljali domov na Kitajsko, kjer si ju želijo pokopati.

"Postopki in usklajevanja še potekajo, zato ne moremo razkriti, kako in kje bo izpeljan pogreb zakonskega para, ki je bil umorjen prejšnji petek na Ižanski cesti v Ljubljani. Več od tega ne bomo pojasnjevali," nam je v telefonskem pogovoru dokaj odrezavo dejala zaposlena na kitajskem veleposlaništvu v Ljubljani – čeprav smo veleposlaništvo zadnje dni večkrat prosili za pojasnila o tem, kje si želijo svojci pokopati umorjena in kdo bi kril stroške morebitnega prevoza njunih posmrtnih ostankov v njuno rodno državo.

Na Kitajsko tudi otroka
Potem ko naj bi jima starše z motiko do smrti izmaličil bližnji sorodnik, si otroka umorjenih domnevno v Sloveniji, še manj pa pod isto streho ne želita več živeti z družino osumljenega morilca. Po pogrebu staršev naj bi tako odšla k sorodnikom na Kitajskem.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.