Podrobnejša napoved današnjih neviht. Možna tudi krajevna neurja s točo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tako se bodo danes gibale nevihte. Možnost krajevnih neurij s točo.
Oglej si celoten članek

Tudi danes in jutri bo vreme nestanovitno, napovedujejo vremenoslovci na ARSO. Že včeraj so iz delov Slovenije poročali o debeli toči, ki je prekrila tla.

Na zahodu bodo prve plohe in nevihte možne že dopoldne, drugod povečini sredi dneva in popoldne, ponekod se bodo nadaljevale tudi v noč. Opozarjajo, da lahko nastane tudi kakšna močnejša nevihta.

Vseeno pa bo precej toplo, najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 30, v jugovzhodni Sloveniji do 32 °C. Poglejte si, kako se premikajo padavine po Sloveniji.

Na portalu Neurje.si dodajajo, da ni izključen nastanek krajevnih neurij s točo, močnejšimi sunki vetra in siloviti nalivi. Objavljajo, da je največja verjetnost za nastanek močnejših neviht v severovzhodni in južni Sloveniji. 

xxx

Gibanje padavin spremljajte na tej povezavi. 

Vreme Radarska slika padavin

Jutri bo nekoliko hladneje, zjutraj se bodo temperature gibale od 15 do 20 °C, čez dan od 19 do 24 °C. Na Primorskem bo vseeno nekoliko topleje, ARSO napoveduje okrog 28 °C.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.