Slovenija
16754 ogledov

Podrobnejša napoved današnjih neviht. Možna tudi krajevna neurja s točo.

Vreme Profimedia
Tako se bodo danes gibale nevihte. Možnost krajevnih neurij s točo.

Tudi danes in jutri bo vreme nestanovitno, napovedujejo vremenoslovci na ARSO. Že včeraj so iz delov Slovenije poročali o debeli toči, ki je prekrila tla.

Na zahodu bodo prve plohe in nevihte možne že dopoldne, drugod povečini sredi dneva in popoldne, ponekod se bodo nadaljevale tudi v noč. Opozarjajo, da lahko nastane tudi kakšna močnejša nevihta.

Vseeno pa bo precej toplo, najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 30, v jugovzhodni Sloveniji do 32 °C. Poglejte si, kako se premikajo padavine po Sloveniji.

Na portalu Neurje.si dodajajo, da ni izključen nastanek krajevnih neurij s točo, močnejšimi sunki vetra in siloviti nalivi. Objavljajo, da je največja verjetnost za nastanek močnejših neviht v severovzhodni in južni Sloveniji. 

Gibanje padavin spremljajte na tej povezavi. 

Vreme: Radarska slika padavin Vreme Slovenija Radarska slika padavin

Jutri bo nekoliko hladneje, zjutraj se bodo temperature gibale od 15 do 20 °C, čez dan od 19 do 24 °C. Na Primorskem bo vseeno nekoliko topleje, ARSO napoveduje okrog 28 °C.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.