Slovenija
25022 ogledov

Močne nevihte s sabo nosijo točo

naliv Žurnal24
Nad delom Slovenije se premikajo močne nevihte, ki jih spremlja tudi toča.

V popoldanskih urah so se nad severnim delom države razvile posamezne krajevne nevihte. Kot je poročal portal Neurje.si, so se nevihte oblikovale severno od Ljubljane in nad območjem Kamniško Savinjskih Alp. Nevihte se premikajo v smeri severovzhoda. 

Močna nevihta se je razvila v Celjski kotlini. Poleg močnih nalivov se lokalno pojavlja tudi večja toča, še navaja portal Neurje.si. 

Vreme: Radarska slika padavin Vreme Slovenija Radarska slika padavin

Agencija RS za okolje napoveduje, da se bo ponoči ozračje prehodno umirilo. V četrtek bo spremenljivo oblačno. Na zahodu bodo prve plohe in nevihte možne že zjutraj, drugje sredi dneva in popoldne. Ponekod se bodo nadaljevale tudi v noč na petek. 

V petek bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami in nevihtami. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka burja. 

V soboto bo na Primorskem povečini sončno s šibko burjo, drugje bo najprej zmerno do pretežno oblačno, čez dan pa se bo postopno jasnilo. 

V nedeljo bo pretežno jasno in spet bolj vroče, podobno bo tudi v ponedeljek. V noči na torek bo nekaj padavin in neviht, ozračje se bo osvežilo. V torek se bo počasi jasnilo. Od srede do petka kaže na sončno in postopno spet toplejše vreme, a brez hude vročine in brez neviht.   

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Tolistella
    Tolistella 00:50 02.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m