Tudi pri novem razpisu za štipendije za deficitarne poklice bo štela predvsem hitrost

Foto: bralka
Foto: bralka
Sklad za štipendije je objavil nov razpis za štipendije za deficitarne poklice. Tudi tokrat bo štela predvsem hitrost.
Oglej si celoten članek

Javni sklad za razvoj kadrov in štipendije je na svoji spletni strani objavil nov razpis za štipendije za deficitarne poklice

Klljučna novost je to, da je vloga objavljena že danes, rok za prijave pa se začne 11. septembra ob 9. uri. Prej vložene vloge bodo zavrgli. 

Prvi razpis so razveljavili, ker se je že pred objavo vloge sesula spletna stran sklada in ni bilo enakih pogojev, ministrica za delo Anja Kopač Mrak pa se je opravičila. 

Ker je tudi tokrat vsaj desetkrat več upravičencev od tisoč štipendij, ki so na voljo, jutranji naval na pošte najbrž precejšen, saj si lahko dijaki z zgodaj poslano vlogo zagotovijo sto evrov štipendije. 

V prvem razpisu je tisoča vloga prispela pred enajsto uro. 

PREBERITE ŠE:

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.