Tudi Triglav draži zavarovanje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ne jeseni, 1. julija višja premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja tudi Triglav.
Oglej si celoten članek

Zavarovalnica Triglav bo, kot so sporočili, zaradi posledic sprejetja zakona o uravnoteženju javnih financ, 1. julija 2012 povišala mesečno premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za 3,43 evra. Mesečna premija bo tako znašala 29,42 evra, premija s triodstotnim popustom pa 28,54 evra na mesec.

Triglav je premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja nazadnje podražila marca 2011. S sprejemom zakona o uravnoteženju javnih financ je prišlo do povišanja odstotnih deležev doplačil do polne cene zdravstvenih storitev v okviru obveznega zdravstvenega zavarovanja in do nekaterih drugih sprememb pri izvajanju obveznega zdravstvenega zavarovanja, pojasnjujejo.

Zdravstvena zavarovalnica Vzajemna je v sredo sporočila, da bo dopolnilno zavarovanje s 1. julijem podražila za štiri evre in tako se želje zdravstvenega ministra Tomaža Gantarja o nepodražitvi teh zavarovanj očitno ne bodo uresničile.
Njihova osnovna mesečna premija bo po novem znašala 28,62 evra, s triodstotnim popustom pa 27,76 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.