Tujec Mariborčana zabodel v vrat

Pred enim izmed mariborskih gostinskih lokalov je sinoči prišlo do pretepa, eden izmed vpletenih je dobil posebno hudo poškodbo.
Oglej si celoten članek

Do pretepa je prišlo nekaj minut pred polnočjo; sprla sta se 32-letni Mariborčan in 36-letni tujec. "Ne, žal vam na tej točki še ne morem povedati, za tujca iz katere države gre, saj bi to lahko ogrozilo preiskavo," na naše vprašanje odgovori Miran Šadl z mariborske policijske uprave. Do prepira naj bi prišlo pred lokalom Avenija na Kardeljevi ulici v Mariboru.

Tujec je med prepirom zabodel Mariborčana v vrat in mu povzročil posebno hudo telesno poškodbo. Prepeljali so ga v mariborski klinični center, kjer se zdravniki še borijo za njegovo življenje.

Tujca so policisti pridržali, s preiskavo pa nadaljujejo. Okoliščine prepira in kakšno je ozadje, bo tako znano naknadno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.