Türk bi danes premagal Pahorja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Danilo Türk bi na predsedniških volitvah zmagal pred Borutom Pahorjem in Milanom Zverom.
Oglej si celoten članek

42,5 odstotka vprašanih bi na jesenskih predsedniških volitvah podprlo zdajšnjega predsednika Danila Türka, kaže anketa Financ. Borut Pahor iz SD bi prejel 29,5 odstotka glasov, tretji pa je neuradni kandidat SDS Milan Zver z 21,2 odstotka podpore. Le slabih sedem odstotkov vprašanih ne ve oziroma ne želi povedati, koga bodo volili.

Če bi bil potreben drugi krog, bi Türka podprlo 51,2 odstotka vprašanih, Pahorja pa 46,1 odstotka. Če bi se v drugem krogu pomerila Türk in Zver, bi zdajšnjega predsednika podprlo 58 odstotkov vprašanih, Zvera pa 38,2 odstotka. Če bi se v drugem krogu pomerila Pahor in Zver, bi Pahorja podprlo 62,2 odstotka vprašanih, Zvera pa 32,1 odstotka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 09:29 18. Februar 2012.

    Najbrž so spračevali kakčne stare mame, ki sploh ne vejo kdo je Tuerk.

  • 19:02 17. Februar 2012.

    vse te ankete so narejene po narocilu in njihova verodostojnost je mocno vprasljiva eno je prav gotovo Türk si mocno …

  • 17:50 17. Februar 2012.

    jaki? močni? Al samo pederska okrajšava za Jaka? v obeh primerih...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.