Slovenija
13 ogledov

Türk bi danes premagal Pahorja

Danilo Türk in Borut Pahor v soboto ne bosta zasedla svojih sedežev na stadionu Žurnal24 main
Danilo Türk bi na predsedniških volitvah zmagal pred Borutom Pahorjem in Milanom Zverom.

42,5 odstotka vprašanih bi na jesenskih predsedniških volitvah podprlo zdajšnjega predsednika Danila Türka, kaže anketa Financ. Borut Pahor iz SD bi prejel 29,5 odstotka glasov, tretji pa je neuradni kandidat SDS Milan Zver z 21,2 odstotka podpore. Le slabih sedem odstotkov vprašanih ne ve oziroma ne želi povedati, koga bodo volili.

Če bi bil potreben drugi krog, bi Türka podprlo 51,2 odstotka vprašanih, Pahorja pa 46,1 odstotka. Če bi se v drugem krogu pomerila Türk in Zver, bi zdajšnjega predsednika podprlo 58 odstotkov vprašanih, Zvera pa 38,2 odstotka. Če bi se v drugem krogu pomerila Pahor in Zver, bi Pahorja podprlo 62,2 odstotka vprašanih, Zvera pa 32,1 odstotka.

Komentarjev 11
  • Trsten 09:29 18.februar 2012.

    Najbrž so spračevali kakčne stare mame, ki sploh ne vejo kdo je Tuerk.

  • nostradamus 19:02 17.februar 2012.

    vse te ankete so narejene po narocilu in njihova verodostojnost je mocno vprasljiva eno je prav gotovo Türk si mocno zeli se enega mandata saj ljubi blisc in razkosje a pozabljada narod ne pozablja ne izletov v sarajevo ne ...prikaži veče spodnjega perila ce sem popolnoma odkrit mi lahko gdo namigne kaj je g.Türk v tem mandatu naredil v dobro vseh nas drzavljanov razen visokih stroskov?

  • tralala 17:50 17.februar 2012.

    jaki? močni? Al samo pederska okrajšava za Jaka? v obeh primerih...