Türka preiskujejo tudi policisti

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Nedovoljene gradnje v Seči preiskujejo tudi koprski policisti.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti že proučujejo navedbe, ki se nanašajo na domnevne nepravilnosti pri gradnji nepremičnin na kmetijskem zemljišču v Seči, ki naj bi bile v lasti družine vodje Elektra Slovenije (Eles) Vitoslava Türka in družbe Virtus. Kot so pojasnili na PU Koper, bodo ukrepali, če bodo podani razlogi za sum uradno pregonljivih kaznivih dejanj.

Türk, sicer začasni vodja Elesa, je javno že večkrat zavrnil očitke, da je objekt v Seči črna gradnja. "Še enkrat želim zavrniti vse obtožbe in namigovanja, kar sem prepričan, da bodo dokazali tudi relevantni pravni in drugi postopki," je zapisal v današnjem sporočilu za javnost.

TV Slovenija je razkrila, da je Türkova hiša v Seči črna gradnja in da stoji na kmetijskem zemljišču. Poleg nje stoji 380 kvadratnih metrov velika vila v lasti ljubljanskega podjetja Virtus, ki ga obvladujeta sinova Vitoslava Türka in je prav tako črna gradnja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • mph
    15:39 4. April 2013.

    Ti ne kapne a, da je povezano z Majerjem, ki je odšel od korita?

  • mph
    15:38 4. April 2013.

    Pa ja ne! Pa saj je rumenokravatar, ti pa so izjemni poštenjaki, posem nemogoče je kaj takega. Tukaj gre nesporno …

  • 15:02 4. April 2013.

    zakaj ste bili novinarji tiho, ko je bil njegov brat še predsednik??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.