Ubil partnerko, nato pa ...

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moškega so policisti sumili, da je umoril svojo partnerko, a sojenja ni dočakal.
Oglej si celoten članek

V bolnišnici je prejšnji teden umrl 62-letni moški, ki je bil osumljen, da je 22. januarja na območju Loč umoril 62-letno partnerko.

Kot je v izjavi za javnost 24. januarja povedal vodja oddelka za splošno kriminaliteto na Policijski upravi Celje Milan Vogrinec, je žensko njen 62-letni partner najverjetneje med spanjem s topim predmetom udaril v glavo, poškodbe pa so bile tako hude, da je umrla.

Osumljeni se je potem iz počitniške hiše, v kateri naj bi umoril svojo partnerko, z osebnim vozilom odpeljal v Poljčane, kjer se je v bližini železniške postaje postavil pred vlak, ki je vozil v smeri Maribora. Vlak ga je zbil in hudo poškodoval, je dejal Vogrinec.

Smrt 62-letnice Soprog jo je umoril med spanjem, nato v Poljčanah skočil pred vlak

Zaradi poškodb so ga s helikopterjem odpeljali na zdravljenje v mariborski klinični center, kjer pa je po poročanju policije prejšnji teden umrl.

Osumljeni je bil novembra 2016 obsojen na zaporno kazen 11 mesecev zapora s preizkusno dobo dveh let zaradi kaznivih dejanj preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi in nasilja v družini.

Razplet Mesece je objokoval ženo, nato pa šok

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:48 20. Februar 2018.

    Hvala Bogu, da ni dočakal sojenja in se je stegnil. En človeški zmazek manj in prihranjen denar davkoplačevalcev.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.