Ubil tri, ranil tudi 1-letnika

Kot smo poročali že sinoči, je v osrednjem delu BIH prišlo do krvave tragedije, v kateri je duševni bolnik ubil tri ljudi, osem jih je ranil. Med njimi pet otrok.
Oglej si celoten članek

Opiti 40-letni duševni bolnik je na morilski pohod krenil po svojem sosedstvu. Čeprav so tamkajšnji mediji poročali, da je žrtve ubil s strelnim orožjem, se je izkazalo, da jih je z nožem. Najprej je ubil ubil 35-letno sosedo, njenega 74-letnega tasta in še 40-letno sosedo.

Poleg tega je ranil še osem ljudi, med njimi pet otrok; najmlajši je star le leto dni. Vse ranjene so prepeljali v sarajevski klinični center, kamor so odpeljali tudi duševnega bolnika, ki se je policijski aretaciji upiral. Policisti so ga umirili šele s silo, pri tem pa je napadalec dobil poškodbe glave in prsnega koša.

Med poškodovanimi otroci so bili štirje ranjeni huje; vse so operirali v predelu trebuha. Iz sarajevskega kliničnega centra so zjutraj sporočili, da je stanje vseh poškodovanih stabilno, vendar „da ne gre pozabiti, da so med poškodovanimi tudi majhni otroci s hudimi poškodbami in da se bo šele izkazalo, kako bodo prenesli operacije.“

Motivi zločina še niso poznani. Sosedje so za bosansko hercegovske medije povedali, da se je duševni bolnik skupaj s sestro in mamo v njihovo sosesko preselil komaj pred sedmimi meseci. Da bi njegov prihod lahko prinesel tako tragedijo, niso niti slutili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.